Půjčit si peníze v moderní době je velmi snadná záležitost

PR článek | rubrika: BrandInsight | 22. 6. 2017
Mikroúvěr, co vyřeší finanční problémy vaší domácnosti? Rozhodně nebuďte udiveni, je to otázka pár minut. V době, která nabízí internetové připojení snad všude, si půjčíte peníze doslova obratem.
Půjčit si peníze v moderní době je velmi snadná záležitost

Rychlá půjčka bez zástavy a ručitele

Půjčky ihned na účet? S nimi je život o poznání snadnější. Jen několik málo osobních údajů, které zůstanou díky šifrování v absolutním bezpečí. Nemusíte zodpovídat zbytečně osobní otázky, jako například v jak velkém bytě žijete nebo jestli máte domácí zvířata. Skutečně intimní data nejsou zapotřebí, klasický kontaktní formulář nebankovní půjčky má jen několik kolonek, poskytnete zhruba tolik informací o sobě, kolik je uvedeno na standardním občanském průkazu. Zvládnete to za pár minut, peníze tak mohou přijít na účet skutečně bleskově. Bez poplatků předem, bez rizika, bez nekonečného čekání.

Nečekejte nic složitého, dnešní mikroúvěry jsou doopravdy snadno sjednatelné po internetu. Nemusíte na nic čekat a nikam volat, svobodně si zvolíte částku, kterou potřebujete. Může to být tisícikoruna, ale klidně také pět tisícovek. Není nutné uvádět důvod, proč si půjčku hodláte sjednat. Tady je svoboda volby na klientovi, důležité je snad jen jediné – včas a v pořádku všechno splatit!

Možnost oddálit splátky

V případě, že vám do splátkového kalendáře vstoupí nějaký nečekaný faktor, jako je například porouchané auto, nedoplatek za plyn nebo jiné nutné výdaje, nemusíte se hned obávat. Nečekaných možností, které mohou nastat, je opravdu dost – a těžko jim lze účinně předcházet. I proto přicházejí nebankovní instituce poskytující úvěry s možností odkladu splátek za mírný poplatek, který nepříjemnou situaci na nějakou dobu vyřeší. Za poplatek maximálně v řádu stokorun lze o například o týden či měsíc oddálit splatnost, čímž si uvolníte ruce, a nebudete si pak dělat zbytečné vrásky.

Půjčka ihned dostojí svému jménu na sto procent, je bezpečná a současně velmi diskrétní. Nebude o ní vědět nikdo z rodiny nebo sousedů, žádná veřejná publicita kvůli sjednání mikroúvěru nehrozí. Je to prosté, nemusíte vycházet z bytu a čekat na kamenné pobočce, než na vás konečně přijde řada.

Pokud spěcháte, je půjčka ihned na účet nejlepším možným řešením. Ne vždy se může na výplatu peněz bez problémů čekat třeba tři nebo pět dnů, ideálně by to mělo být prakticky obratem. A také ano: ihned poté, co vyplníte krátký kontaktní formulář, se celý proces spustí – během několika minut dostanete vyrozumění o tom, zda půjčka byla, nebo nebyla přijata. Poté už načerpání peněz nic nebrání.

FINMARKET je rubrika zasvěcená obsahu, který připravujeme ve spolupráci s obchodními partnery na míru společnostem, které chtějí seznámit čtenáře se svými produkty nebo službami.

Peníze BrandInsight

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

23. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

Česká národní banka dala pokutu čtyři miliony korun společnosti Profi Credit Czech, poskytovateli spotřebitelských úvěrů pod názvy Pojištěná půjčka a Razdva půjčka.

Dávky v hmotné nouzi. Kdo má letos nárok a na jaké

12. 1. 2024 | Gabriel Pleska

Dávky v hmotné nouzi. Kdo má letos nárok a na jaké

Jak fungují příspěvek na živobytí, doplatek na bydlení a mimořádná okamžitá pomoc?

Spořit je těžší než loni, říkají Češi. Každý šestý nemá žádnou rezervu

1. 8. 2023 | redakce Peníze.CZ

Spořit je těžší než loni, říkají Češi. Každý šestý nemá žádnou rezervu

Polovina Čechů spoří méně nebo vůbec ve srovnání s loňským rokem. Ukázal to internetový průzkum agentury STEM/MARK pro společnost Home Credit, který proběhl na přelomu května a června... celý článek

Půjčí vám 20 tisíc, za měsíc chtějí 29. Žebříček radí, na koho si dát pozor

22. 6. 2023 | Petr Kučera

Půjčí vám 20 tisíc, za měsíc chtějí 29. Žebříček radí, na koho si dát pozor

Jednorázově splatná půjčka je riziko, varuje Index odpovědného úvěrování od neziskové organizace Člověk v tísni. Nové porovnání se tentokrát zaměřuje na úvěry sloužící ke krátkodobému... celý článek

Úrok není všechno. Jak poznat, která půjčka je nejvýhodnější

18. 5. 2023 | Jan Müller | 1 komentář

Úrok není všechno. Jak poznat, která půjčka je nejvýhodnější

Naštěstí pro vás je tady RPSN. K čemu je tahle zkratka na světě, co znamená a proč se vyplatí ji znát?

Partners Financial Services