Rychlá půjčka na pár dní před výplatou

PR článek | rubrika: BrandInsight | 15. 1. 2017 | 1 komentář
Přišel vám účet za plyn? Chybí vám hotovost do výplaty a v bance vám nepůjčí, protože máte záznam v registru či nemáte příjem? Nebojte, nejste v tom sami.
Rychlá půjčka na pár dní před výplatou

Ideálním účelem pro rychlou půjčku před výplatou je pokrytí nenadálých nutných výdajů od nepojízdného auta, pokažené pračky, až po nečekaný daňový nedoplatek nebo pro potřeby vašich dětí.

Vhodným řešením při vaší situaci může být půjčka u jedné z nebankovních institucí, tedy společností, které poskytují úvěry, nejsou však klasickými bankami.

Rychlost hraje hlavní roli

Peníze můžete mít dokonce během několika minut. Stačí vyplnit online formulář, zaslat scan vašich dokladů totožnosti a do několika minut víte, zda vám byla půjčka před výplatou schválena. Pokud ano, peníze máte za pár minut na svém účtě a můžete je utratit dle libosti.

Při potřebě půjčit si peníze předtím, než vám zaměstnavatel pošle vaši zaslouženou výplatu, oceníte především rychlost. Kvalitní nebankovní společnosti nabízí tak rychlé vyřízení díky profesionálnímu systému, který jim dokáže velmi rychle vyhodnotit věrohodnost žádosti. Do deseti minut od podání může být tedy hotovo.

Je to nejen rychlé, ale také jednoduché

Uzavření smlouvy o úvěru může být tak jednoduché, že dnes již řada renomovaných společností nabízí pohodlné sjednání půjčky on-line, což uvítají především opakovaní uživatelé těchto služeb, pro které je pak celý proces rychlejší a mnohdy i vhodnější.

U rychlé půjčky před výplatou nemusíte dokládat příjem ani zasílat speciální doklady o příjmech a podobně. Je potřeba nemít exekuce či návrh na insolvenci.

Jak je možné, že může být půjčka poskytnuta takto jednoduše? Půjčka do výplaty se zpravidla pohybuje v částkách, jejichž vrácení je pohodlné pro každého pracujícího, případně i nepracujícího, člověka. Můžete si takto půjčit kolem 10 tisíc, proto se nejedná o tak rizikovou částku.

Jak to funguje?

Na trhu funguje řada firem poskytujících půjčku do výplaty. Jedná se o krátkodobý nebankovní produkt a můžete jej využít opakovaně. Stačí o něj požádat online z domova, bez docházení na pobočku. Většinou vám stačí vlastní telefon, email a bankovní účet, na který peníze do pár minut dorazí.

Většinou nedokládáte žádné příjmy, nešťourá se v registrech a v případě včasného splacení můžete službu využít kdykoliv znovu. Půjčku do výplaty si můžete půjčit bez udávání účelu, na co půjčku použijete.

Kolik si takto můžete půjčit?

Každá společnost, která tyto úvěry poskytuje, má trochu jiné podmínky. Většinou se ale jedná pouze o malé půjčky, nejčastěji do 5 až 20 000 Kč ihned na účet se splatností 30 dní. Často tyto půjčky fungují tak, že napoprvé je částka nižší a teprve po jejím řádném splacení získá klient možnost získat vyšší úvěr na delší dobu.

Ideálním řešením jsou pak půjčky zdarma, kde nebankovní společnosti svým novým klientům nabízejí první úvěr zcela bez poplatků a bez úroků.

Můžete si půjčit i vy?

Nevíte, zda byste splnili podmínky úvěru? Vždy záleží na konkrétní společnosti a na jejích podmínkách. Většinou vám však musí být více než 18 let, musíte být občanem České republiky a neměli byste nikde dlužit a být tak například v insolvenčním řízení nebo registru dlužníků.

Obecně ale platí, že půjčky před výplatou od nebankovních společností patří k těm nejschvalovanějším a drtivá většina žadatelů na ně bez problémů dosáhne.

Peníze BrandInsight

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 1 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

23. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

Česká národní banka dala pokutu čtyři miliony korun společnosti Profi Credit Czech, poskytovateli spotřebitelských úvěrů pod názvy Pojištěná půjčka a Razdva půjčka.

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

5. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

Česká národní banka snížila 20. března dvoutýdenní repo sazbu o pět desetin procentního bodu na 5,75 % p. a., ale úroky hypoték až tak výrazně neklesly. Průměrná nabídková sazba hypoték... celý článek

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

4. 4. 2024 | Hynek Just

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí člověk vydává za odběratele a pak se obrátí na nás, jestli jsme schopni zakázku financovat,“ popisuje... celý článek

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

3. 4. 2024 | František Nonnemann

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

Než vám půjčí, musí banka nebo úvěrová společnost prověřit, jestli dokážete splácet. Když při tom udělá chybu, může být smlouva prohlášená za neplatnou. Záleží ale na tom, jestli jde... celý článek

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

22. 3. 2024 | Olga Skalková

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

Cenu hypoték ovlivňuje především cena dlouhodobých zdrojů a nikoli základní sazba ČNB, připomínají bankéři. Brzdou je také snadná možnost předčasného splacení.

Partners Financial Services