Akční nabídka hypotečního úvěru Majordomus

Alena Urubková | 24. 1. 2003
S novými parametry a akční nabídkou odstartoval v polovině ledna svou kampaň Majordomus, hypoteční úvěr HVB Bank. Produkt založený na osobním přístupu bankovních hypotečních poradců je tak přístupný daleko širšímu okruhu zájemců.
Po dobu reklamní kampaně - do 18. dubna 2003 - je pak poskytován za nulový zpracovatelský poplatek.

K nejvýznamnějším změnám parametrů patří například nově zavedená možnost financování pořízení družstevních bytů nebo navýšení limitu poskytovaného úvěru až na 85% tržní ceny. Nadstandardním prvkem je i garance rozhodnutí o poskytnutí úvěru do 10 dnů od podání žádosti - a to bez jakýchkoliv dodatečných poplatků.

Hypoteční úvěr Majordomus nabízí svým klientům především individuální přístup ke každému úvěru. Díky flexibilitě jeho parametrů můžeme nabídnout optimální variantu financování. Jako první na českém trhu nabízí Majordomus financování "za pevnou cenu". V současné době výjimečně nízkých úrokových sazeb je pro klienty ideální příležitost zafixovat si úrokovou sazbu až na 15 let - tedy třeba na celou dobu splatnosti úvěru.

Každý zájemce se může na internetu přesvědčit o tom, že na úvěr ve výši 1 mil. Kč stačí rodině se dvěma dětmi prokazatelný příjem už od 23 tisíc korun. Za pomoci kalkulátoru si zde můžete prověřit i pravděpodobnost získání svého úvěru od Majordoma.

Navštivte www.majordomus.cz a přesvědčete se sami!

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

22. 3. 2024 | Olga Skalková

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

Cenu hypoték ovlivňuje především cena dlouhodobých zdrojů a nikoli základní sazba ČNB, připomínají bankéři. Brzdou je také snadná možnost předčasného splacení.

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

20. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

ČNB dál snižuje sazby. Stejným tempem jako minule

Bankovní rada České národní banky na svém dnešním jednání rozhodla o snížení úrokových sazeb o 0,5 procentního bodu na 5,75 procenta počínaje 21. březnem. Jde o nejnižší hodnotu od... celý článek

Banky omezují delší fixace. Nová čísla o hypotékách

7. 3. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Banky omezují delší fixace. Nová čísla o hypotékách

Průměrná úroková sazba nově nabízených hypotečních úvěrů v Česku se za poslední měsíc prakticky nezměnila. Pro úvěr do 80 procent odhadní hodnoty nemovitosti (LTV) je sazba 5,62 % p.... celý článek

Hypotéky mají dva krále. Žebříček bank podle prodejů

12. 2. 2024 | Olga Skalková | 4 komentáře

Hypotéky mají dva krále. Žebříček bank podle prodejů

Loňský rok ovládla Hypoteční banka, když po čtyřech letech předběhla svého největšího konkurenta. Česká spořitelna zůstává jedničkou v celkovém objemu splácených hypoték.

Hypotéky výrazně zlevnily, ukazují nová čísla z bank

9. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ

Hypotéky výrazně zlevnily, ukazují nová čísla z bank

Průměrná úroková sazba nově nabízených hypotečních úvěrů v Česku klesla na nejnižší hodnotu od června 2022. Ukazuje to statistika Swiss Life Hypoindex.

Partners Financial Services