Naspořte si ovoce a bylinky. Ušetří tisíce, dají i bonus

Jana Poncarová | 14. 8. 2019

Zima se prý zeptá, co jsme dělali v létě. Právě přelom prázdnin je bohatý na dozrávající plody a byliny. Sklenice můžete naplnit ostružinami, jahodami, prvními jablky, třešněmi a sušenými bylinkami. V rodinném rozpočtu tak ušetříte stovky, ne-li tisíce korun.

Diskuze

Další příspěvky v diskuzi 5 komentářů

14. 8. 2019  |  08:30  |  HonzaV

"několik druhů palných jahodníků" - roztomilý překlep :) https://www.alamy.com/army-character-strawberry-sweet-in-store-fruit-image220981450.html
  0
Líbí
Nelíbí
Reagovat

14. 8. 2019  |  09:11  |  Petr Kučera, Peníze.cz

Díky za upozornění, nebezpečnou jahodu jsme nahradili a omlouváme se za planý poplach.
  0
Líbí
Nelíbí
Reagovat

14. 8. 2019  |  14:36  |  deprese

"Po sezóně borůvek přišly na řadu třešně a ostružiny." To Poncarová opravdu neví, že třešně dozrávají vždy před borůvkama?
+2
Líbí
Nelíbí
Reagovat

14. 8. 2019  |  15:30  |  Gabriel Pleska

Díky, byl to zkrat, správně švestky.
  0
Líbí
Nelíbí
Reagovat

15. 8. 2019  |  05:24  |  Ru

Proč reagovat na překlepy. Důležité jsou přece reakce, kdy přidáme nějakou vlastní zkušenost a tím obohatíme článek. Já už léta zavařuji letní jablka. Jenom nahrubo nastrouhaná nebo nakrájená dám do sklenic, steriluji 20 minut a mám tak ovoce na štrůdl (závin) po celou zimu.
+1
Líbí
Nelíbí
Reagovat
1/1

Vložit komentář

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK