Vital Invest: životní pojištění a výhodná investice v jednom

PR článek | rubrika: PR Článek | 7. 7. 2009 | 28 komentářů
Komerční banka a Komerční pojišťovna umí nabídnout klientům mnohem více, než jen klasické životní pojištění poskytující ochranu před nahodilými událostmi, které Vás během života mohou potkat. Skupina produktů životního pojištění Vital spojuje pojištění s bezpečným investováním, které garantuje výnos a nabízí tak zajímavé zhodnocení Vašich úspor.

Na investování je nejkrásnější sledovat, jak se vložené prostředky zhodnocují a úspory rostou. Každý investor musí ovšem zvážit riziko, které je s investováním spojené. Zvláště v současné době, kdy se riziko ztráty z investic v důsledku nestabilního vývoje finančních trhů výrazně zvýšilo, hledá řada investorů způsob bezpečného investování s garantovaným výnosem. Právě takové investování nabízí investiční životní pojištění Vital Invest.

S produktem Vital Invest můžete zvolit čisté investování, pokud je Vaším cílem pouze spořit, nebo také kombinaci investování a pojištění, a to podle Vámi zvoleného poměru. Poměr investování a pojistné ochrany navíc můžete v průběhu pojištění měnit tak, jak se mění Vaše životní potřeby. Pokud dojde k pojistné události, vyplatí Komerční pojišťovna nejen aktuální hodnotu investice (nebo celkovou částku investovaných prostředků, pokud je hodnota investice nižší), ale navíc také sjednanou pojistnou částku, jejíž výše záleží na zvolené variantě pojištění.


S Vitalem Invest si můžete také vybrat složení investičního portfolia. Jinými slovy řečeno, zvolíte si, zda chcete své úspory investovat do bezpečnějších investic, nebo více riskovat a zkusit tak dosáhnout vyššího výnosu.

Jako u všech svých produktů dbá Komerční pojišťovna na kvalitu pojistné ochrany. Kromě pojištění života a možnosti výhodně investovat si můžete s Vitalem Invest kdykoli sjednat úrazové připojištění. I v případě tohoto připojištění si můžete vybrat z několika variant pojistné ochrany.

Samozřejmostí je maximální flexibilita Vitalu Invest. Po dobu trvání pojistné smlouvy můžete provádět mimořádné vklady i výběry i jakkoli měnit ostatní parametry svého pojištění. Vše je možné přizpůsobit tak, aby byl komfort Vašeho pojištění maximální a Vy jste tak byli spokojeným vlastníkem pojištění, které Vám je ušito přímo na míru.

Bližší informace o Vitalu Invest a ostatních produktech životního pojištění ze skupiny Vital můžete získat na kterékoli pobočce Komerční banky, na bezplatné Infolince Komerční pojišťovny 800 10 66 10 nebo na www.kb.cz či www.komercpoj.cz.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+2
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 28 komentářů

Diskuze

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

7. 4. 2016 22:12, Terka

Moje mamka se k tomu v řijnu 2015 upsala prakticky pod nátlakem okecávání, jak je to výhodný a takový ty kecy ( byla jsem u toho)a když jí v lednu přišel výpis, měla tam už o víc jak pět tisíc míň ... Ty peníze, co tam vložila, jsou její celoživotní úspory na důchod ( myslela si, že je tam uloží na pět let a nebude se do nich sahat - že tam prostě bude pořád ta a samá částka). Teď přemýšlí pořád o odstoupení, ale bojí se toho, protože by jim z toho musela část nechat a to si prostě nemůže dovolit teĎ když přišla v lednu o práci. Fakt tohle nám byl čert dlužen!! Kdybych tušila o jakou boudu se jedná, normálně bych tu ženskou za stolem přizabila.

+41
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

30. 12. 2021 10:14, Vital Invest

.

-1
+-
Reagovat na příspěvek
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem (28 komentářů) příspěvků.

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Češi se ochudili o miliardy. Neměli životní pojištění

19. 4. 2024 | Radim Zelený | 3 komentáře

Češi se ochudili o miliardy. Neměli životní pojištění

Úrazy, onemocnění, invalidita či úmrtí – pojistné události, za které loni Češi od pojišťoven dostali bezmála deset miliard korun. Mohlo to ale být mnohem víc. O miliardy Češi přišli,... celý článek

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

10. 4. 2024 | Kateřina Hovorková

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne z výšky nebo se ocitnete u dopravní nehody. Po čase se u vás projeví posttraumatický syndrom. Jde... celý článek

Povinné ručení nově musí mít silné koloběžky a další vozidla

2. 4. 2024 | Petr Kučera

Povinné ručení nově musí mít silné koloběžky a další vozidla

Od začátku dubna se rozšířil okruh vozidel, za které je nutné platit povinné ručení. Nově se může týkat i elektrických koloběžek, segwayů, zahradních traktůrků, motorových golfových... celý článek

S elektrokolem na výlet do ciziny? Pozor na změnu v pojištění

2. 4. 2024 | Pavla Adamcová

S elektrokolem na výlet do ciziny? Pozor na změnu v pojištění

Zatímco silné koloběžky a seqwaye mají mít od dubna povinné ručení, u elektrokol se naopak pravidla v Česku zmírní. Problém s výkonnějšími elektrokoly však může nastat za hranicemi.... celý článek

Vylepšete si havarijní pojištění. Co je GAP a allrisk

25. 3. 2024 | Martina Mádlová | 3 komentáře

Vylepšete si havarijní pojištění. Co je GAP a allrisk

Chcete si pořídit nový automobil a zajistit mu maximální ochranu? Běžné havarijní pojištění pro vás není úplně výhodné? Zamyslete se nad pojištěním GAP a allrisk. Oba typy pojištění... celý článek

Partners Financial Services